Information

  Halltid

       info@halltid.se

       0709-165 669

INFORMATION


Här ovanför finns de kommunala anläggningar som Södra Härene IF sköter bokningarna åt. Tanken med denna hemsida är att man på ett överskådligt sätt ska kunna få information om de olika anläggningarna samt kunna hitta lediga tider. Under respektive rubrik så finns information om anläggningen. Under fliken SE BOKNINGAR finns det en länk (PDF-fil) från respektive anläggningen för att kunna se bokningarna. Bokningslänkarna uppdateras normalt en gång/vecka (måndag f.m.) varför outnyttjade tider kan vara bokade trots att de är lediga i bokningsschemat. Det är ju först till kvarn.... som gäller.


Bokningscheman över de mest uthyrda anläggningarna finns även uppsatta i pappersform i Vårgårda Sporthalls foajé.


Det går inte att boka tider via Internet även om vi kanske strävar efter detta på sikt. För att boka tider så ring 0709-165 669 (Jimmy Åkesson, SHIF) eller skicka en förfrågan via mail till info@halltid.se


Vid bokning så kontrolleras att din önskade tid inte redan är upptagen. Du får även uppge namn, adress och ev. personnummer/organisationsnummer. Efter uthyrningstillfällena så skickas ett fakturaunderlag till Vårgårda kommun som senare kommer att fakturera dig som kund. Detta sker normalt i januari (hösttider) och juni (vårtider).

Vi vill alltså inte ha någon kontanthantering.


Nycklar till respektive anläggning (tex. Kesbergshallen) lämnas normalt ut någon dag före uthyrningstillfället vid kontoret i Vårgårda Sporthall. Vid uthyrning av Gullhögshallen så får man ta kontakt med skolans expedition (skoltid) en vecka före uthyrningstillfället för iordningsställande av ett magnetkort (personligt). Här används kodlås.


I länken här nedan (PDF-fil) kan du läsa vilka regler som gäller vid uthyrning av Vårgårda kommuns lokaler.

Denna bör du som hyresgäst läsa igenom.


PDF/Uthyrningsregler för kommunala lokaler 2008


Du som hyr idrottsanläggningar av Vårgårda kommun har även ett tillfälligt brandskyddsansvar. I länken här nedan (PDF-fil) kan du läsa närmare om vad det innebär.


PDF/Tillfälligt brandskyddsansvar 2009


Copyright © All Rights Reserved

Södra Härene IF